Om oss

Brewhouse Inkubator är centrum för entreprenörskap och affärsutveckling inom creative tech och creative industries. Lär dig mer om vårt uppdrag, vår finansiering och vem vi finns till för.

Sveriges
enda inkubator
för creative tech

Vi samlar entreprenörer inom musik, scen och tech som tänker nytt och vill framåt. Brewhouse Inkubator förnyar creative industries.

Affärsutveckling

Nätverk

Open coaching

Coworking space

Om oss!

Brew Inkubator drivs av den ideella föreningen Brew House Göteborg som startade 2004 på initiativ av Business Region Göteborg. Uppdraget var vid starten att bidra till ökad lönsamhet och sysselsättning inom kulturella och kreativa branscher. Verksamheten bestod av bland annat en konsert- och arenaverksamhet samt av talangutveckling med ett eget storband för unga musiker.

Nu

Idag ligger fokus på att stötta tillväxt och näringsliv inom creative industries genom att erbjuda affärsutvecklingsstöd till entreprenörer, innovatörer och startups med särskilt fokus på musik, scen och ny teknik. Vi samlar människor med affärsidéer som tänker nytt och vill framåt.

Vårt team

Vi som arbetar på Brewhouse Inkubator är alla engagerade personer som motiveras av att göra skillnad. Vi tror på kraften i människan och att det är människor som driver utveckling och innovation.

Kontakta oss

Vår styrelse

Vår styrelse sitter på bred kompetens och erfarenhet från både näringsliv, akademi samt affärs- och innovationsutvecking.

Läs mer

Vårt Creative Board

Vårt Creative Board är ett nätverk med peroner som sitter på kunskap, kompetens och erfarenhet som våra entreprenörer och startups kan ta hjälp av både för inspiration och rådgivning.

Läs mer

Vår arena

Brewhouse Inkubator är utvald, som första inkubator med fokus på creative tech, att vara med i Vinnovas nationella inkubatorprogram. Läs mer om vår spelplan och arena.

Läs mer

För hållbara startups

Nya innovativa affärsidéer kan bidra till samhällsomställningen. Samtidigt har hållberhetsperspektiv i affärsmodellen positiv inverkan på både på affären och möjligheten till investering. Läs mer om hur vi stöttar våra startups i deras hållbarhetsarbete.

Läs mer

Finansiärer

Samarbetspartners