Inkubatorprogram

Vi samlar entreprenörer inom musik, scen och tech som tänker nytt och vill framåt. Vi finns här för dig som brinner för en affärsidé som du inte kan släppa.

Känner du igen dig? Hos oss får du och ditt team er egen affärscoach, nätverk och verktyg som ökar era chanser att lyckas.

Vässa strategin

Hitta finansiering

Utveckla teamet

Hitta relevanta nätverk

Vårt Erbjudande!

I Brewhouse Inkubator får du och ditt team ta del av en rad erbjudanden som tar affärsidén uppåt och framåt.

Individuell Affärscoachning

Kontinuerlig affärsutveckling ger er startup rätt förutsättningar för att lyckas. Hos oss får ni er egen affärscoach. Vi kompletterar även med extern kompetens där det behövs.

Finansieringsstöd

Finansiering är en viktig framgångsfaktor för att nå tillväxt. Vi stöttar er i arbetet med att nå finansiering och hjälper er att bygga en struktur och göra affärsidén redo för investering. Genom Brewhouse Inkubator har ni dessutom möjlighet att söka verifieringsmedel från Vinnova.

Nätverk

Att bygga nätverk och träffa rätt kontakter är en avgörande faktor för att utveckla bolaget och affärsidén. Vårt nätverk är ert nätverk. Vi har nära samarbeten med andra inkubatorer samt partners från näringslivet.

Teamutveckling

Att bygga ett starkt team är en avgörande framgångsfaktor. Vi stöttar er i arbetet med att attrahera kompetens och skapa ett engagerat dreamteam.

Inspiration

Ta till er nya kunskaper genom föreläsningar, workshops och andra utbildningstillfällen som inspirerar, väcker tankar och tar bolagen uppåt och framåt.

Coworking space

Få tillgång till Brewhouse Coworking space. Här träffar ni andra entreprenörer, får inspiration och hittar gemensamma kontaktytor där det uppstår nya idéer, lösningar och samarbeten för framtiden.

Testarena

I Brewhouse Arena kan ni till exempel testa affärsidén på en publik, pitchträna, hitta er målgrupp och utvärdera om erbjudandet möter målgruppens behov.

PR och Kommunikation

Att synas är viktigt för att nå ut till kunder och bygga varumärke. Vi stöttar er i arbetet med att bygga varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Lär känna vårt
Creative Board

Vårt Creative Board är ett nätverk med kunskap, kompetens och erfarenhet som våra entreprenörer och startups kan ta hjälp av både för inspiration och rådgivning. Med andra ord ett ytterligare stöd för våra startups att använda sig av i sin utveckling på resan mot att skapa hållbara bolag som löser både nutida och framtida utmaningar.

Vårt Creative Board

Har du också en affärsidé som du inte kan släppa?

Vi samlar entreprenörer inom musik, scen och tech som tänker nytt och vill framåt. Vi finns här för dig som brinner för en affärsidé som du inte kan släppa.

Skicka in din intresseanmälan här