Feelloud vill ge fansen möjlighet att påverka kommande konserter

Datum: 12 december 2022

Många artister och konsertarrangörer har utmaningar med att få slutsålda konserter och att redan på planeringsstadiet veta om man kommer att kunna gå med vinst. Det vill Mario Willing ändra på genom sin startup Feelloud. Nu gästar Mario podden Klara, färdiga, entreprenör.

I avsnittet berättar Mario om Feellouds plattform som kopplar ihop artister och konsertarrangörer med fans. Plattformen låter fansen vara med och påverka var artisterna lägger sina kommande konserter vilket ger både artister och konsertarrangörer underlag för att redan i planeringsstadiet se var det finns möjlighet till utsålda konserter.

Vi får följa med på Feellouds entreprenörsresa och höra hur allt började när Mario fick idén till Feelloud efter att ha insett att ett av favoritbanden inte skulle komma till Göteborg på den kommande turnén. Mario berättar också om vad som har fått honom att tro på, och satsa helhjärtat på idén.

— Det är två saker tror jag Min kärlek och passion för musik. Min mamma tog med mig på konserter när jag var liten. Andra delen är att jag gillar att göra saker bättre, så jag är väldigt passionerad när det gäller sådant. Jag tror så mycket på idén så det har inte varit svårt att fortsätta med det. Den feedback jag får från personer i musikbranschen och fansen gör att jag bara vill satsa på det, säger Mario Willing.

Vi får också höra Mario berätta om hur han kom i kontakt med Brewhouse Inkubator när han höll på att bygga sitt team.

Lyssna på poddavsnittet med Feelloud här: Spotify Podcaster Soundcloud

Entreprenörer från hela Västsverige intervjuas i podden

Bakom podcasten Klara, färdiga, entreprenör står inkubatornätverket West Swedish Incubators, som Brewhouse Inkubator är en del av. Målet är att lyfta innovationskraften i Västsverige och få fler att våga satsa på sina affärsidéer.

Under säsongen möter vi entreprenörer från Borås INK, Science Park Skövde, Innovatum Science Park i Trollhättan och de fem Göteborgsbaserade inkubatorerna GU Ventures, Chalmers Ventures, Brewhouse Inkubator, Sahlgrenska Science Park, och Founders Loft.

Podden finns där poddar finns och möjliggörs genom finansiering av Västra Götalandsregionen, EU:s regionala utvecklingsfond och Göteborgs universitet.

Kontakt Feelloud

Mario Willing, Medgrundare och VD
072-719 46 46
mario@feelloud.com
www.feelloud.com