Framtidens samhällsentreprenörer samlas på Brewhouse Inkubator

Datum: 17 september 2021

Brewhouse Inkubator hissar segel och sätter kurs mot hösten med nya bekantskaper och affärsidéer att se fram emot. Sommaren har också passerat med många nya ansikten på inkubatorn då Rookie Startups tillsammans med Göteborgs stad har utbildat 40 ungdomar till framtidens samhällsentreprenörer.

— För många har det varit ett första smakprov på det stundande arbetslivet. Deltagarna har arbetat i grupp och tagit fram en affärsplan utifrån en affärsidé kopplat till en samhällsutmaning – allt uppbackat av en omvärldsanalys, marknadsföring, budget och implementeringsplan, säger Erik Bäck Toikka som har varit affärscoach för gruppen.

— Syftet med programmet är dels att Göteborgs Stad ska få ungdomars perspektiv på befintliga samhällsutmaningar, men också att inspirera nästa generation till eget företagande och att tänka stort.

Inspirerande blev det inte minst avslutningsdagen då affärsidéerna skulle presenteras och pitchas för affärsdrakarna Jimi Tadi och Michel Laporte Godorn.

Vi på Brewhouse vill tacka Erik Bäck Toikka och Rookie Startups för samarbetet och den ungdomliga energi och entusiasm som har flödat genom Brewhouse Inkubatorn under sommaren.

Med Värme!
Brewhouse