Ny krönikör till Brewhouse Inkubators nyhetssida

Datum: 20 juni 2024

Vi är glada att välkomna Daniel Johansson som ny krönikör till Brewhouse Inkubators nyhetssida. Daniel med en gedigen bakgrund som forskare och lärare vid Linnéuniversitetet samt Högskolan i Innlandet i Norge, är väl insatt i både den akademiska världen och musikindustrin. Hans arbete har inkluderat samarbeten med flera av musikindustrins ledande branschorganisationer och han är en återkommande skribent inom tech- och musikutveckling på branschsajten musikindustrin.se.

Nyheter, trender, spaningar och analys
Daniel kommer genom kvartalsvisa krönikor att skriva om nyheter, trender och spaningar kopplade till music tech och creative tech. Vi kommer att få analyser av hur våra branscher formas och påverkas av olika teknikskiften som till exempel AI – allt med en koppling till entreprenörskap och innovation. Krönikan blir en oumbärlig källa till kunskap och insikter för alla som är intresserade av skärningspunkten mellan musik och teknologi.

Första krönikan
Den första krönikan, som publiceras den 3 juli, kommer att summera det första halvåret av 2024 och ge en försmak av vad som komma skall under årets andra hälft. Var med redan från början och klicka in dig på Brewhouse Inkubators nyhetssida när Daniel Johanssons första krönika publiceras.

Länk till Brewhouse Inkubators nyhetssida